Podsumowanie wakacyjnych pokazów na Podkarpaciu!

Przyszedł czas na podsumowanie tegorocznych działań w okresie wakacyjnym. Był to dla naszej Grupy Ratowniczo – Poszukiwawczej bardzo pracowity czas. Braliśmy udział w 27 pokazach podczas których wystawialiśmy nasze stoisko pierwszej pomocy, gdzie można było bezpłatnie sprawdzić poziom cukru oraz ciśnienie. Dodatkowo najmłodsi uczestnicy festynów mogli przez zabawę nauczyć się prawidłowego udzielania pierwszej pomocy w naszym Szpitalu Misia Ratownisia. ??

Z tego miejsca chcemy bardzo gorąco podziękować wszystkim organizatorom oraz władzom za zaproszenie naszej grupy na organizowane wydarzenia w wielu miejscowościach na terenie Podkarpacia.

Podziękowania nalezą się również dla wszystkich wolontariuszy oraz ratowników którzy poświęcali swój wolny czas angażując się w zabezpieczenie naszego stoiska na wakacyjnych festynach.