Dla partnerów

Z przyjemnością przedstawiamy Państwu naszą ofertę sponsorską oraz zachęcamy do współpracy z Fundacją Wsparcie 112 oraz Społeczną Grupą Ratowniczo – Poszukiwawczą Legion Gerarda.

Występowanie w charakterze Sponsora naszej Fundacji z pewnością pozytywnie przyczyni się do postrzegania Państwa marki, szczególnie poprzez kojarzenie jej z działaniami ratowniczymi oraz charytatywnymi. Sponsoring jest jednym z najbardziej wyrafinowanych narzędzi wspierających wizerunek przedsiębiorstwa. Jego zadaniem jest zdobywanie przychylności i zmiana nastawienia tych osób, których nie przekonały tradycyjne formy promocji.

Wspieranie naszej Fundacji, która upowszechnia wiedzę o pierwszej pomocy oraz uczestniczy w akcjach ratowniczych, wpisywać się będzie bardzo dobrze w działania społeczne Państwa firmy. Będzie to dla nas ogromny zaszczyt, jeżeli zechcecie Państwo zostać naszym Sponsorem i w ten szczególny sposób, gwarantujący pozytywne skojarzenia, promować swoją markę.

W 2018 roku braliśmy udział w 85 wydarzeniach podczas których mogliśmy dotrzeć do ponad 350 tysięcy osób, odwiedziliśmy 12 ościennych miast, przepracowaliśmy na rzecz Fundacji 580 godzin na różnego rodzaju prelekcjach, pokazach i promocjach.

Działamy na terenie Krosna, województwa Podkarpackiego oraz całej Polski. Grupa ma na swoim koncie wiele udanych akcji, wciąż dynamicznie się rozwija i pozyskuje nowych członków. Bierzemy udział w zabezpieczeniach i pokazach ratownictwa na różnego rodzaju imprezach, festynach, koncertach i zawodach sportowych, jak również w szkołach czy przedszkolach.

Organizowane przez naszą Grupę pokazy pierwszej pomocy, pokazy ratownictwa samochodowego lub stanowiska edukacji pierwszej pomocy podnoszą atrakcyjność każdej imprezy, przyciągają publiczność i są chętnie nagłaśniane przez media, co może zapewnić ponadprzeciętną ekspozycję logo Sponsora.

Nasza oferta

W zależności od zakresu współpracy możemy zapewnić Sponsorowi zróżnicowane korzyści.

Sponsorowi możemy zapewnić:

• umieszczanie nazwy i loga Sponsora w materiałach on-line takich jak strona www Fundacji, fanpage na Facebooku czy też kanał Youtube, na którym prezentowane są filmy z imprez w których Grupa uczestniczy;
  • umieszczenie loga Sponsora na bannerze z symbolem i nazwą Grupy wywieszanym na namiocie, w którym odbywają się pokazy pierwszej pomocy;
  • branding sprzętu ufundowanego przez Sponsora;
  • branding odzieży ratowniczej używanej przez członków Grupy;
  • umieszczenie nazwy i loga Sponsora na materiałach drukowanych przygotowywanych przez Grupę (ulotki, foldery itp.);
  • umieszczenie nazwy i loga Sponsora na samochodach ufundowanych lub przekazanych przez Sponsora;
  • wsparcie przedsięwzięć organizowanych przez Sponsora;
  • wykorzystanie wizerunku Fundacji w materiałach promocyjnych Sponsora;
  • możliwość dystrybuowanie materiałów promocyjnych przygotowanych przez Sponsora;
  • szkolenia z zakresu pierwszej pomocy.